Maak originele relatiegeschenken

Maak originele relatiegeschenken

Vaak zijn relatiegeschenken ieder jaar hetzelfde, een notitieblok, een pen of ander voorwerp wat de meeste keren in de la verdwijnt. Bij www.omnishirt.be heb je wel de originele relatiegeschenken om weg te geven, wat het nog leuker maakt is dat jij bepaald wat er op de geschenken komt te staan. Een leuke tekst op tassen, of een mooie afbeelding op kussens het is allemaal mogelijk. Ook de shirts zijn van uitstekende kwaliteit om weg te geven als geschenk.

www.omnishirt.be

Eigen afbeeldingen of teksten

Op de website www.omnishirt.be kun je kiezen uit afbeeldingen die standaard zijn, of kies voor een foto of afbeelding die je op je eigen computer hebt staan. Een combinatie van een afbeelding met een leuke unieke tekst, zorgt ervoor dat je een shirt hebt die niemand anders heeft. Is er iemand jarig, of bij een bruiloft maak je op deze manier een leuk en origineel shirt. Combineer met verschillende kleuren om een nog mooier effect te krijgen. De shirts zijn in zowel kindermaten als maten voor volwassenen te koop. 

Geschenken voor kinderen

Is je kind jarig en wil je op school origineel voor de dag komen? Bij www.omnishirt.be is het zelfs mogelijk om knuffels te laten voorzien van een eigen tekst of afbeelding. Maar ook als je net bevallen bent van een jongen of meisje, wat is er nu leuker dan je eigen baby kleding te ontwerpen met eigen afbeeldingen en teksten? In de webshop maak je met de online tool in een handomdraai de leukste en mooiste kleding, voor zowel jong als oud.

Reageren is niet mogelijk.