Cadeautip: De nieuwe gelanceerde game van UbiSoft: Assassins Creed Valhalla

Cadeautip: De nieuwe gelanceerde game van UbiSoft: Assassins Creed Valhalla

Een toffe cadeautip voor zowel jongeren, jong-volwassenen als volwassenen de nieuwe game onlangs gelanceerd door UbiSoft: Assassin’s Creed Valhalla. De game is geschikt voor 18+. De immer populaire Assassin’s creed trilogie krijgt dus wederom een vervolg en dit jaar zal de game beschikbaar zijn op meerdere consoles. Ook op de nieuwe consoles; PS5 en XBOX series X zal het spel verkrijgbaar zijn. In april is bekend gemaakt dat deze game dit jaar wordt gelanceerd en dus ook op de nieuwe consoles, welke dus nog niet aan te schaffen zijn. Geduld is dus geboden.

Assassin’s Creed Valhalla

In Assassin’s Creed Valhalla speel je als Eivor, een viking, en verken je de Engelse middeleeuwen. In de game moet je je vijanden verslaan en je macht uitbreiden om een plaats tussen de goden in Walhalla te krijgen. Het besluipen van vijanden en verslaan van jouw tegenstanders zullen de hoofdmode van de game zijn, maar ook andere leuke opties zijn mogelijk zoals vissen, gokken en drankspellen. Dat maakt de game realistischer en geeft veel diversiteit aan het spel.

De game is voor nu nog niet beschikbaar en enkel als pre order verkrijgbaar. Dit jaar nog zal de game definitief worden aangeboden, waarschijnlijk tegen het eind van het jaar. Assassin’s creed hoort absoluut bij de beste pc games voor 2020. Waar eerdere spellen uit de reeks (11 voorgangers) onder andere in de Griekse Oudheid en het oude Egypte zich afspeelden zal dit keer alles zich afspelen in het Engeland.

Andere games voor 2020

Er worden door UbiSoft dit jaar meerdere games uitgebracht naar de nieuwe Assassins Creed. Ook Gods& Monsters, The Division 2, Watch Dogs Legion en The Settlers worden dit jaar uitgebracht of zijn recentelijk uitgebracht. Een ruim assortiment en een divers aanbod waardoor voor iedereen wel een leuke game te bestellen is. Voldoende actie en avontuur dat te beleven valt en uren gameplezier.  

Een mooi cadeau om te geven aan je vrienden, familieleden of kinderen. Of gewoon een cadeau voor jezelf. Met deze game kun je je volledig verdiepen in de Middeleeuwen en is er voldoende actie om je uren mee te vermaken. De nieuwe mogelijkheden, details en de verbeterde game-ervaringen dragen hier aan bij. Hoewel de game dus nog niet uit is, bestaat de mogelijkheid wel om deze alvast te preorder. Zo verzeker je je van deze game en kun je profiteren van veel plezier vooraf. De game zal tussen de €60,- en €200,- kosten, afhankelijk van de console en editie.

Reageren is niet mogelijk.