De 5 beste horloges om cadeau te geven aan mannen voor kerst

De 5 beste horloges om cadeau te geven aan mannen voor kerst

Herenhorloges weerspiegelen het type persoonlijkheid en de status van de persoon. Hieronder vindt u de Top 10 herenhorloges – Cadeau voor hem – Kerstcadeaus voor 2008 die u ideeën geven over wat de beste cadeaus voor deze kerst zijn. Er zijn veel horloges om uit te kiezen met mannelijke en geweldige stijl en ontwerpen.

1. Casio Heren Pathfinder Multi-band Solar Atomic Zilver horloge # PAW1300T-7V.

Deze kerst is dit misschien het beste cadeau voor je geliefde. Het heeft een atomaire tijdsmodus uit Japan, Duitsland, het VK en Japan. Het heeft tijdkalibratie via radiosignalen met digitaal kompas, barometer en hoogtemeter.

2. Citizen Eco-Drive Canvas chronograaf herenhorloge # AT0200-05E.

Maak uw vakantie stijlvol met dit geschenk aan uw geliefde. Dit is niet alleen elegant van aard, maar ook ecologisch vriendelijk want het wordt aangedreven door de zon en economisch aangedreven beweging. Het heeft een groene nylon militaire duurzame band met kalenderdatumfunctie. Met dit horloge kom je niet te laat in je vergaderingen.

3. Casio Heren Pathfinder Triple Sensor hoogtemeter / barometer / Digitaal kompas Groen horloge # PAG40-3V.

Houd je van avontuur? Dit is misschien wel de perfecte musthave voor dit kerstseizoen. Dit horloge bevat een gemineraliseerd kristal, een quartz uurwerk uit digitale, grijze wijzerplaat en kast uit hars.

4. Citizen Eco-Drive eeuwigdurende kalenderhorloge voor heren # BL5250-02L.

Dit is een milieu- en ecologisch vriendelijk horloge omdat het wordt aangedreven door zonne-energie. Het heeft een lederen band en een eeuwigdurende kalender die zich automatisch aanpast aan de juiste datum. Het beschikt ook over een chronograaf en een roterende ring die in één richting is.

5. Casio Heren Pathfinder Multi-Band Solar Atomic Zwart horloge # PAW1300-1V.

Dit is een uniek en perfect cadeau deze vakantie vooral als je geliefde houdt van een hi-tech horloge. Dit is een atoomtijdwaarnemingshorloge dat gekalibreerde tijd ontvangt via radiosignalen van landen zoals Duitsland, Japan, de VS en het VK. Het is niet omvangrijk en slank, perfect voor mannen die van een stijlvol horloge houden.

Deze horloges en meer koop je bij Unsaid Library

Reageren is niet mogelijk.